Бувають випадки, коли ЕКЗ - це єдиний шанс народити здорову дитину, навіть коли у пацієнтів усе гаразд із репродуктивною системою.

Коли ще рекомендовано ЕКЗ

Процедура штучного запліднення може бути рекомендована, коли ви або ваш партнер маєте хромосомні перебудови, або ж ви є носіями генетичних захворювань, які можуть негативно вплинути на здоров’я майбутньої дитини.

Для чого досліджують хромосомний набір ембріонів

Використовуючи ваш власний генетичний матеріал, спеціалісти клініки ретельно проводять дослідження хромосомного набору ембріонів, обстеження на носійство генетичних захворювань, які батьки можуть передавати дітям.

Про Преімплантаційне генетичне тестування

Преімплантаційне генетичне тестування (PGD) – це метод, який використовується для виявлення генетичних дефектів ембріонів, коли один (або двоє) із батьків мають вже відомі хромосомні перебудови, і тестування проводиться для того, щоб визначити, чи має ембріон такі ж самі перебудови.
На відміну від преімплантаційного генетичного скринінгу (PGS), коли дослідження ембріонів проводять з метою визначення анеуплоїдії.

Про дослідження носійства моногенної патології

Також у клініці Надія доступний і широко використовується метод PCR – діагностики, який застосовується виключно у випадках носійства моногенної патології (муковісцидоз, фенілкетонурія, спінальна м'язова атрофія, хорея Гентингтона, туговухість, мутації генів BRCA, середземноморська лихоманка, полікістоз нирок та багато іншого), а також для відбору резус або HLA-сумісних ембріонів.
Процедура передімплантаційної PCR-діагностики дозволяє відібрати ембріон, який не буде носієм мутації, щоб перервати сімейне успадкування захворювання і народити здорову дитину.
Для проведення діагностики необхідно, щоб носійство сімейної мутації було попередньо підтверджено методами ДНК-діагностики.
Важливо розуміти, що кожен метод має свої показання та обмеження. Наші лікарі нададуть Вам вичерпну інформацію про стан Вашого здоров'я та визначать доцільність застосування конкретної тактики передімплантаційної діагностики.

Виникло питання?
Заповніть форму і наші координатори зв'яжуться з Вами найближчим часом