Консультації лікарів

Консультація психолога

Неспокій, хвилювання, стреси можуть стати причиною не лише низки розповсюджених захворювань. Такий стан може негативно впливати на репродуктивну функцію чоловіка чи жінки.
Стрімкий ритм життя, непередбачувані обставини часом викликають потребу в додатковій допомозі.
Шлях до батьківства непростий. Особливої стійкості вимагає від пари шлях до батьківства через допоміжні репродуктивні технології. Наші фахівці твердо переконані, що психологічний стан є дуже важливим фактором в ефективності лікування непліддя.
Звістка про безпліддя – завжди травма для пацієнтки. Тих жінок, котрі вирішують боротися за своє щасливе материнство, чекає чимало непростих моментів, пов’язаних із психологічним станом також. Спеціалісти клініки «Надія Львів» усвідомлюють відповідальність перед нашими пацієнтами, що довіряють нам своє здоров’я. Тому психологічна підтримка жінок впроваджена з самого початку роботи.
Індивідуальна консультація психолога – це діалог із фахівцем, під час якого Ви маєте можливість поділитись власними переживаннями. Адже не завжди жінки можуть поділитися ними з близькими людьми. Психолог допоможе Вам підготуватися до процедур та маніпуляцій, налаштуватися на позитивний результат та набути впевненості у власних силах.
Консультація психолога допоможе Вам вистояти у боротьбі за щасливе материнство. Фахова підтримка психолога надає впевненості у своїх силах на шляху до народження довгоочікуваного малюка. Кожна пацієнтка, що обирає шлях ЕКЗ, повинна пишатись своїм вибором. Це випробування для цілеспрямованих та відважних.
Піклуючись про ментальне здоров’я, ми забезпечуємо своє благополуччя, в тому числі емоційне та соціальне. Щодня тригерів для занепокоєння стає більше, збільшується кількість чинників, які можуть негативно впливати на наше самопочуття.
Не дозволяйте невдалим спробам стати перешкодою на шляху до щастя. Піклуйтесь про себе, вірте в себе. Наші фахівці допоможуть вам подолати складні виклики на шляху до щастя.

Запис на прийом

Заповніть форму і наші координатори зв'яжуться з Вами найближчим часом